Lule te vetmuara – Episodi 12

Lule te vetmuara – Episodi 12

19:30 24/01/2020

Defne fillon të shoqërohet me Meralin në mënyrë që të marrë informacione në lidhje me Songylin dhe Gynejin.

Drejtoreshë Neriman kërkon të dijë nga Kader çfarë ka ndodhur në jetimore. A do të mundet kjo e fundit të spiunojë përsëri shoqet e saj?

Serkan dhe Defne mësojnë që prinderit e tyre do të ndahen.

Çfarë do të ndodhë me Ejlylin?

A do të kthehet dot ajo për të jetuar tek nëna e saj?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi