Lule te vetmuara – Episodi 121Lule te vetmuara – Episodi 121

17:00 30/05/2020

Seher dërgohet nga komisariati në burg. Si do ta presë Meral këtë lajm?

Një sherr i madh ndodh në klasë mes vajzave të jetimorës dhe Defnes. Cili do të jetë shkaku kësaj here?

Banu takohet me bashkëshorten e Ekremit. Cili është qëllimi i saj?

Çfarë do t’i tregojë Mesude Ejlylit?

Kader kërkon ndihmën e nënës së Xhenkut për të nxjerrë Seherin nga burgu…Të ngjashme