Lule te vetmuara – Episodi 123Lule te vetmuara – Episodi 123

17:00 02/06/2020

Nazan shkon në shtëpinë e Emine dhe i thotë asaj që Kemal është ai që ka vrarë Gokhanin.

Ajo e etur për hakmarrje shkon për të marrë hak mbi vdekjen e djalit të saj. Por kë do të plagosë ajo?

Ejlyl nga ana tjetër mëson autorin e vërtetë të vrasjes së Gokhanit.

Çfarë do të ndodhë me Nazanin?Të ngjashme