Lule te vetmuara – Episodi 141Lule te vetmuara – Episodi 141

17:00 23/06/2020

Seher mes lotësh përcillet për në banesën e fundit.

Meral është e shkatërruar, kalojnë ditë dhe ajo nuk dëgjon të shkojë në shkollë.  

Selen shkon të takohet më Banunë. Çfarë propozimi ka për t’i bërë ajo?

Nazan ndihmon Meralin t’i kthehet jetës së saj normale.Të ngjashme