Lule te vetmuara – Episodi 142



Lule te vetmuara – Episodi 142

17:00 24/06/2020

Xhenk shtiret si i sëmurë në mënyrë që të fitojë vëmëndjen e Kaderit.

Meral e dëshpëruar shkon dhe qan tek varri i nënës së saj.

Emine e ndodhur në vështirësi të mëdha ekonomike detyrohet të mbledhë ushqimë të mbetura që të ushqejë vajzën e birësuar të saj.

Songyl shkon të darkojë te shtëpia e Gynejit. Si do ta presin Ekrem dhe Selen atë?

Çfarë po ndodh me Xhemrenë?



Të ngjashme