Lule te vetmuara – Episodi 143Lule te vetmuara – Episodi 143

17:00 25/06/2020

Gynej tashmë i larguar nga shtëpia kalon natën në stolat e shkollës së tij.

Kë do të zgjedhë Kader mes Mertit dhe Xhenkut?

A do të mundet Banu të abortojë fëmijën e saj?

Si do të shkojë gjyqi i Nazanit?

Si është gjëndja psikologjike e Xhemresë?Të ngjashme