Lule te vetmuara – Episodi 144Lule te vetmuara – Episodi 144

17:00 26/06/2020

Xhemre zgjohet me duart e lara në gjak si dhe me një thikë afër vetës.

Nga ana tjetër Nazan është zhdukur.

Defne e dëshpëruar kërkon gjithandej për nënën e saj.

Çfarë ka ndodhur me Nazanin?

A ka gisht Xhemre në zhdukjen e saj?Të ngjashme