Lule te vetmuara – Episodi 149Lule te vetmuara – Episodi 149

17:00 02/07/2020

Kemal i propozon për martesë pronarës së shtëpisë ku ai po jeton.

Xhemre vazhdon të drogohet nga halla e saj.

A do të munden shoqet e saj të zbulojnë që ajo është në rrezik?

Çfarë do të ndodhë me Banunë dhe me fëmijën që ajo pret?
Të ngjashme