Lule te vetmuara – Episodi 15



Lule te vetmuara – Episodi 15

17:00 28/01/2020

Mesude shkon  të takojë Ejlylin dhe i bërtet asaj para të gjithë shkollës duke e akuzuar për vdekjen e Kemalit.

Ejlyl i tregon asaj që ai është gjallë dhe ka tentuar të abuzojë me të. A do ta besojë dot ajo?

Çfarë po kërkon të zbulojë Kader?

Songyl merr një surprizë të pakëndshme nga Defne.

Kemal bëhet i gjallë dhe shkon të takohet me Mesuden. Çfarë do të thuhet mes tyre?






Të ngjashme