Lule te vetmuara – Episodi 170Lule te vetmuara – Episodi 170

17:00 27/07/2020

Të gjitha vajzat tashmë janë jashtë rrezikut për jetën përveç Meralit.

A do të mund të shpëtojë ajo?

Kalojnë 3 muaj dhe vajzat i rikthehen normalitetit por njëra prej tyre i mungon grupit.

Ndërkohë Xhemre mundohet të përshtatet pavarësisht humbjes së shikimit të saj.
Të ngjashme