Lule te vetmuara – Episodi 171Lule te vetmuara – Episodi 171

17:00 28/07/2020

Feride e ndjerë në faj për atë çfarë u ndodhi vajzave nuk pranon të takohet me to dhe as të rikthehet në punë.

Një vajzë e re vjen në jetimore. Si do të pritet ajo?

Çfarë do të kërkojë kësaj here Banu nga vajza e saj?
Të ngjashme