Lule te vetmuara – Episodi 174Lule te vetmuara – Episodi 174

17:00 31/07/2020

Songyl gjithë mllef ndaj Kaderit i nxjerr asaj nga dritarja gjithë rrobat si dhe thyen dhuratën e parë që nga marrë nga ajo.

Çfarë do të bëjë Nazan në mënyrë që të shkatërrojë dokumentat ku vërteton që femijet e saj janë të birësuar?

Çfarë do të thuhet mes Mesudes dhe Kemalit në burg?
Të ngjashme