Lule te vetmuara – Episodi 175Lule te vetmuara – Episodi 175

17:00 01/08/2020

Çfarë do të dëgjojë Xhemre në biseden mes Neriman dhe Nazan?

A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Songylit dhe Kaderit?

Kemal arrin të arratiset nga burgu.

Selen kërkon nga Kader që të ndajë Gynejin  nga Songyli kundrejt një shumë të majme parash.
Të ngjashme