Lule te vetmuara – Episodi 179


Lule te vetmuara – Episodi 179

17:00 06/08/2020

Banu lind. Çfarë do të vendosë të bëjë ajo me fëmijen e saj te porsalindur?

Defne merr përgjigjen e analizës së ADN-së. Si do të jetë reagimi i saj kur të zbulojë të vërtetën?

Meral më në fund del nga koma.

Songyl sheh nënën e Gynejit duke i dhënë para Kaderit dhe keqkupton gjithçka.
Të ngjashme