Lule te vetmuara – Episodi 18Lule te vetmuara – Episodi 18

17:00 31/01/2020

Ejlyl shkon të takohet me Kemalin.

Feride dhe Toprak vihen në ndjekje të saj. A do të munden ata ta shpëtojnë Ejlylin nga duart e njerkut të saj?

A do t’u besojë Mesude fjalëve të Ferides kësaj here?

Kader merr telefonatën e shumë pritur nga nëna e saj. Çfarë ka për t’i thënë kësaj here ajo?

Në shkollë po organizohet një konkurs. Për çfarë bëhet fjalë?

Kader ndodhet në rrezik…


Të ngjashme