Lule te vetmuara – Episodi 180


Lule te vetmuara – Episodi 180

17:00 07/08/2020

Songyl i kërkon falje Kaderit pasi mëson se nuk ka qënë ajo që i ka treguar Gynejit letrën që Mert ka shkruar për të.

Defne shkon të takohet me Xhemrenë dhe e çon atë buzë një gremine.

Çfarë do të ndodhë me Xhemrenë?
Të ngjashme