Lule te vetmuara – Episodi 183


Lule te vetmuara – Episodi 183

17:00 11/08/2020

Si do të jetë përballja mes Ejlyl dhe Kemal?

Kemal zbulon vendodhjen e Defnes. Cili do të jetë tashmë levizja e tij?

Serkan zbulon të vërtetën pasi vihet në ndjekje të nënës së tij.

A do të mund të arratiset Defne?
Të ngjashme