Lule te vetmuara – Episodi 185


Lule te vetmuara – Episodi 185

17:00 13/08/2020

Ne jetimore mbërrin vajza e Nerimanit.

Serkan i mban qëndrim Ejlylit dhe shoqeve të saj për shkak të asaj çfarë i ndodhi motrës së tij.

Mert tashmë është i fiksuar pas Songylit.

Çfarë do të bëjë ai për të zemëruar Gynejin?
Të ngjashme