Lule te vetmuara – Episodi 208


Lule te vetmuara – Episodi 208

17:00 09/09/2020

Kader mes lotësh dhe dhimbjes përcjell motrën e saj të vogël drejt banesës së fundit.

Çfarë do të ndodhë me Banunë pas kësaj?

Gynej ndihmon Songylin të rregullojë shtëpinë e saj të re.

Ozlem vazhdon t’i vështirësojë jetën Feridesë.

Serkan mëson punën e vërtetë që nëna e tij bën.
Të ngjashme