Lule te vetmuara – Episodi 209


Lule te vetmuara – Episodi 209

17:00 10/09/2020

Cila do të jetë arsyeja e zënkës mes Songyl dhe Kader?

Mesujde mëson se është shtatzënë përsëri. Si do ta presë ajo këtë lajm?

Xhenk kërkon të ndahet nga Kader. Meral e entuziasmuar përgatitet për një set fotografik.

Por entuziasmi i saj mbaron shpejt kur fotografi i kërkon Ejlylit të jetë modelja që do reklamojë veshjet.

Songyl dhe babai i saj fillojnë të kompletojnë shtëpinë e tyre të re.
Të ngjashme