Lule te vetmuara – Episodi 211


Lule te vetmuara – Episodi 211

17:00 12/09/2020

Songyl merr një surprizë të bukur në shtëpinë e re nga shoqet dhe shoket e saj për ditëlindje.

Por festa do të shndërrohet në një tragjedi. Çfarë do të ndodhë kësaj herë me ta?

Kush do të jetë përsoni që do ta pësojë kësaj here?

Kemal rrihet keq nga Nazan.
Të ngjashme