Lule te vetmuara – Episodi 212


Lule te vetmuara – Episodi 212

17:00 14/09/2020

Gynej plagoset dhe dërgohet menjëherë në spital pas ndërhyrjes së policisë.

Si është gjëndja shëndetësore e tij?

Selen ndërkohë fajëson Songylin mbi atë çfarë i ka ndodhur djalit të saj.

Ejlyl merr një surprizë të pakëndshme. Kush fshihet pas kësaj?

Cila do të jetë arsyeja e zenkës mes Xhenk dhe Kader?
Të ngjashme