Lule te vetmuara – Episodi 213


Lule te vetmuara – Episodi 213

17:00 15/09/2020

Ejlyl zihet me Sekanin pasi mëson që ai ka folur me gazetarët dhe i ka treguar atyre mbi Kemalin.

Te kush do ta gjejë ajo mbeshtetjen që i nevojitet?

Feride merr një surprizë të bukur nga Toprak dhe vajzat e jetimorës së saj.

Çfarë do të ndodhë me Mesuden?
Të ngjashme