Lule te vetmuara – Episodi 214


Lule te vetmuara – Episodi 214

17:00 16/09/2020

Toprak dhe Feride kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.

Por si do tu shkojë atyre muaji i mjaltit?

Ejlyl mëson mbi atë çfarë i ka ndodhur nënës së saj.

Si është gjëndja shëndetësore e Mesudes? Çfarë pasojash ka sjell ky incident për të?Të ngjashme