Lule te vetmuara – Episodi 216


Lule te vetmuara – Episodi 216

17:00 18/09/2020

Kemal përfiton nga gjëndja e Mesudes dhe torturon Byshren duke e nxjerrë atë në rrugë në mes të shiut.

Kush do t’i vijë në ndihmë asaj?

Nazan thirret për të dëshmuar në komisariat. Kush ka ngritur padi kunder saj?

Ejlyl vazhdon me setet e saj fotografike dhe të jetë në praninë e Atakan.

Si do të pritet kësaj here kjo gjë nga Serkan?

Të ngjashme