Lule te vetmuara – Episodi 217


Lule te vetmuara – Episodi 217

17:00 19/09/2020

Nazan përsëri i vjen në ndihmë Byshres duke i çuar asaj ushqim për të dhe për Mesuden.

Kemal ndërkohë therret Ejlylin në shtëpi  dhe tenton të abuzojë me të në sy të Mesudes.

Tashmë ajo më në fund mëson të vërtetën por smund të bëjë asgjë për të shpëtuar vajzen e saj.

Çfarë do të ndodhë me Ejlylin?

Të ngjashme