Lule te vetmuara – Episodi 220


Lule te vetmuara – Episodi 220

17:00 23/09/2020

Nazan zbulon rrobat e vjedhura në raftin e Defnes. Si do të jetë reagimi i saj?

Zehra njofton Kemalin dhe i tregon mbi vendndodhjen e Mesudes dhe Byshres.

Songyl vazhdon të paralajmërojë babain e saj mbi bashkëshorten e ardhshme të tij.

Cila do të jetë arsyeja e zenkes mes Ejlylit dhe Xhemresë?

Meral dhe Mert takohen në shtëpinë e këtij të fundit për të parë një film. Por çfarë do të ndodhë gjatë këtij takimi?  Të ngjashme