Lule te vetmuara – Episodi 222


Lule te vetmuara – Episodi 222

17:00 25/09/2020

Meral tashmë dërgohet në burg. A do të mundet ajo ta përballojë këtë gjë?

Xhemre arrin të bindë Serkanin të kthehet në shtëpi.

Cila do të jetë arsyeja e zënkës mes Songylit dhe babait të saj?

Si është gjëndja shëndetësorë e Mesudes? A do të ketë përmirësim ajo?Të ngjashme