Lule te vetmuara – Episodi 223


Lule te vetmuara – Episodi 223

17:00 26/09/2020

Mert zgjohet dhe Meral del nga burgu.

Kemal vazhdon të torturojë Mesuden.

Ejlyl merr një surprizë të bukur nga Atakan.

Defne zihet duke vjedhur. Kush është përsoni që do ta ndihmojë atë?

A do të arrijë në kohë Songyl në martesën e babait të saj?

Nazan vendos të lërë Defnen në jetimore…Të ngjashme