Lule te vetmuara – Episodi 224


Lule te vetmuara – Episodi 224

17:00 28/09/2020

Si po i shkon jetesa Songylit me Zehren dhe me vajzen e saj?

Defne ndërkohë në diten e parë të saj në jetimore ndëshkohet nga Neriman.

Si do ta presë Serkan vendimin e nënës së tij mbi Defnen?

Me çfarë do ta kërcenojë Zehra Songylin?Të ngjashme