Lule te vetmuara – Episodi 229Lule te vetmuara – Episodi 229

17:00 03/10/2020

A do të funksionojë plani i Zehres për të ndarë Songylin nga Gynej?

Ejlyl lë një letër lamtumire për Feridenë dhe ja mbath me Atakan.

Kemal ndërkohë vihet pas tyre dhe i sulmon ata duke rrembyer Ejlylin.

Po me Atakan çfarë do të ndodhë? 


Të ngjashme