Lule te vetmuara – Episodi 236


Lule te vetmuara – Episodi 236

17:00 12/10/2020

Çfarë piste do të gjejë Feride në letrën e shkruar nga Ejlyl?

Zehra rrëmben djalin e Kemalit. Cili është qëllimi i saj?

Meral, Kader dhe Xhemre pas ndihmës së Byshrës arrijnë të gjejnë vendndodhjen e Mesudes.

Si është gjëndja e Ejlylit?

Të ngjashme