Lule te vetmuara – Episodi 237


Lule te vetmuara – Episodi 237

17:00 13/10/2020

Mesude arrin të pohojë që vajzen e tij e ka rrëmbyer Kemal.

Ky i fundit pas kësaj shoqërohet për në komisariat.

Çfarë do të ndodhë me teton e Nazanit të shtruar në spital? A do të mundet Nazan të mësoje vendndodhjen e parave të saj?

Çfarë do të thuhet mes Selen dhe Zehra?

Të ngjashme