Lule te vetmuara – Episodi 239Lule te vetmuara – Episodi 239

17:00 15/10/2020

Kemal po fillon të torturojë dhe Byshrën.

Songyl pas telefonatës së Selen shkon të takojë Gynejin që është i sëmurë.

Çfarë do të ndodhë kur të gjejë Sadullah vajzen e tij në dhomen e Gynejit?

Mesude arrin të çohet në këmbë.

Por ajo do të shokojë me një deklaratë që bën…
Të ngjashme