Lule te vetmuara – Episodi 240Lule te vetmuara – Episodi 240

17:00 16/10/2020

Xhemre vjedh motorin e Toprakut dhe së bashku me Serkanin vihen në ndjekje të Kemalit.

Por të dy do ta pesojnë keq. Çfarë do të bëjë Kemal me ata?

Gynej i propozon Songylit për martesë.

Zehra nga ana tjetër i ndihmon ata të flasin me njëri-tjetrin. Çfarë loje po luan ajo kësaj here?
Të ngjashme