Lule te vetmuara – Episodi 241


Lule te vetmuara – Episodi 241

17:00 17/10/2020

Serkan arrin të shpëtojë Xhemrenë dhe të dy shkojnë në komisariat të padisin Kemalin.

Ndërkohë Mesude plagos Kemalin me thike. A do të mund të shpëtojë ai?

Nga ana tjetër Ejlyl sa vjen dhe përkeqësohet.

Zehra vazhdon të ndihmojë Gynejin dhe Songylin të takohen së bashku…

Të ngjashme