Lule te vetmuara – Episodi 243Lule te vetmuara – Episodi 243

17:00 20/10/2020

Songyl dhe Gynej arrijnë të kurorëzojnë dashurinë e tyre pavarësisht çdo pengesë.

Si do ta presin Sadullah dhe Selen këtë lajm?

Kemal tregon adresën ku Ejlyl është mbajtur peng.

Policia dhe shoqet e saj nisen në drejtin të asaj adresë. Por a është ajo vendndodhja e saktë?
Të ngjashme