Lule te vetmuara – Episodi 244Lule te vetmuara – Episodi 244

17:00 21/10/2020

Gynej, Serkan dhe vajzat shkojnë në spital dhe torturojnë Kemalin në mënyrë  që të tregojë se ku po e mban Ejlylin.

Por a do të arrijnë ata të nxjerrin ndonjë gjë nga ai?

Selen shkon dhe i tregon Sadullah fytyren e vërtetë të Zehres. A do t’i besojë ai fjalëve të saj?

Si është gjëndja e Ejlylit?
Të ngjashme