Lule te vetmuara – Episodi 245Lule te vetmuara – Episodi 245

17:00 22/10/2020

Mesude e dëshpëruar mbi padrejtësitë që i ka bërë vajzës së saj, tenton vetëvrasjen.

Por Nazan mbërrin në kohën e  duhur për ta ndaluar atë.

Çfarë propozimi ka Zehra për Songylin dhe Gynejin?

Vajzat me dëshpërim dalin dhe shpërndajnë foton e Ejlylin me shpresen se dikush do e njohë atë.
Të ngjashme