Lule te vetmuara – Episodi 246Lule te vetmuara – Episodi 246

17:00 23/10/2020

Më në fund policia arrin të gjejë vendndodhjen e Ejlylit.

Kjo e fundit në gjëndje të rëndë dergohet menjeherë  në spital. A do të mundet të shpëtojë ajo?

Sadullah pushohet nga puna.

Gynej merr plaçkat dhe largohet njëherë e mirë nga shtëpia.
Të ngjashme