Lule te vetmuara – Episodi 248Lule te vetmuara – Episodi 248

17:00 26/10/2020

Si do ta përjetojë Ejlyl arratisjen e Kemalit?

Si është gjëndja e këtij të fundit?

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes Sadullah dhe Zehra?

Defne planifikon rrëmbimin e saj. si do ta përjetojë Nazan këtë gjë?
Të ngjashme