Lule te vetmuara – Episodi 249Lule te vetmuara – Episodi 249

17:00 27/10/2020

Defne vazhdon me lojen e rrembimit të saj. Cila do të jetë levizja e rradhës?

Çfarë do të ndodhë me Songylin dhe Gynejin kur drejtori i shkollës të mësojë rreth martesës së tyre?

Çfarë do të kërkojë Kemali nga Nazan?

Songyl dhe Gyneji shpërngulen në shtëpinë e tyre të re.Të ngjashme