Lule te vetmuara – Episodi 25

Lule te vetmuara – Episodi 25

17:00 08/02/2020

Meral arrin të përformojë në festën që shkolla e saj ka organizuar.

Si do ta presë Defne  këtë gjë?

Kader ndodhet në rrezik. A do të mundet nëna e saj ta shpëtojë atë?

Çfarë do të ndodhë me Kemalin?

Ejlyl vazhdon t’i shmanget Serkanit.

Cila do të jetë arsyeja e zënkës mes Songyl dhe Gynej?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi