Lule te vetmuara – Episodi 26

Lule te vetmuara – Episodi 26

17:00 10/02/2020

Defne rreh vetën dhe fajin për këtë ja lë Meralit. Çfarë ndëshkimi do të marrë kjo e fundit pas këtij kurthi të ngritur?

Çfarë do të thuhet mes nënës së Kaderit dhe drejtoreshë Nerimanit? A do të mundet ajo t’i dalë para bijës së saj?

A do të munden Seda dhe bashkëshorti i saj të birësojnë Songylin?

Toprak gatuan për Feridenë. Si do tu shkojë darka atyre?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi