Lule te vetmuara – Episodi 261Lule te vetmuara – Episodi 261

17:00 10/11/2020

Selen kërkon nga Songyl që të ndahet nga Gyneji në mënyrë që të shlyejë borxhin e tij.

Songyl me lot në sy largohet nga shtëpia dhe kthehet tek babai i saj. Si do ta presë Gynej këtë gjë?

A do të mundet ai të mësojë se e gjitha kjo është vepër e nënës së tij?

Nazan vendos që t’i japë Kemalit Metinin me këmbim të parave të saj.

Por a do të mundet ajo ta bëjë këtë gjë?Të ngjashme