Lule te vetmuara – Episodi 269Lule te vetmuara – Episodi 269

17:00 19/11/2020

Çfarë do të kërkojnë Toprak dhe Feride nga Ejlyl?

Kjo e fundit ndërkohë vazhdon të marrë telefonata kërcënuese nga Kemal.

A do të mundet Ejlyl të shpëtojë motrën e saj? Zehra shkon në shtëpinë e Gynejit dhe Songylit dhe u merr atyre të githa ushqimet e ndodhura në shtëpi.

Kader ndodhet në rrezik…
Të ngjashme