Lule te vetmuara – Episodi 271Lule te vetmuara – Episodi 271

17:00 21/11/2020

A do të arrestohen dot dy njerëzit që ndihmuan dhe strehuan Kemalin?

Çfarë po ndodh me Songylin?

Ejlyl shkakton një aksident dhe arrin të dalë nga makina bashkë me Kaderin.

Kjo e fundit arrin të shpëtojë dhe të kërojë ndihmë në polici.

Por Ejlyl përsëri e gjendur në grackën e Kemalit hidhet nga shkëmbi si zgjidhje të vetmë për të shpëtuar nga ai…
Të ngjashme