Lule te vetmuara – Episodi 277Lule te vetmuara – Episodi 277

17:00 28/11/2020

Nazan arrin në kohë të shpëtojë vajzat të cilat kanë mbetur në grackën e Kemalit.

Çfarë do të kërkojë kësaj herë Zehra nga Selen?

Toprak merr Metinin dhe shkon të takohet fshehurazi me Ejlylin.

Kemal ndërkohë vihet pas tij. A do të mund të mësojë ai që Ejlyl në të vërtetë është gjallë?

Songyl nga ana tjetër vuan mbi dashurinë e saj të humbur.


Të ngjashme