Lule te vetmuara – Episodi 28

Lule te vetmuara – Episodi 28

17:00 12/02/2020

Për çfarë do të flasë Serkan me Toprakun?

Songyl pasi dëgjon një bisedë mes Sedës dhe Aliut vendos të largohet nga shtëpia e tyre duke u lënë një letër. Çfarë është shkruar në të?

Serkan i shpreh dashurinë Ejlylit. Si do të reagojë kjo e fundit ndaj ndjenjave të tij?

Si do të jetë përballja mes Kader dhe nënës së saj?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi