Lule te vetmuara – Episodi 296Lule te vetmuara – Episodi 296

17:00 21/12/2020

Vajzat futen në provimin e universitetit por vetem Songyl nuk mundet dot ta japë atë provim.

A do të mundet Gynej të mësojë arsyen pse Songyl nuk është futur në provim?

Sadri organizon një festë ku do të njohë Meralin para mediave dhe para miqve të tij.

Banu ndërkohë vjën në vilën e Sadriut. Cili është qellimi i saj?Të ngjashme